Triton

Profile Information

 • Persoană de contact:   Sorin Făină
 • Telefon:   +40744643708
 • Email:   sorintriton@yahoo.com
 • Categorie:   Formație
 • Țara:   Romania
 • Oraș:   Tg. Jiu
 • Zona reprezentativă:   Oltenia
 • Gen muzical principal:   Etno
 • Anul lansării:   2001
 • Albume:   10+
 • Piese audio:   100+
 • Videoclipuri:   20+
 • Alte genuri muzicale:   Populara, De petrecere, Usoara, și Internationala
 • Răspunde solicitărilor:   In tara si in strainatate

Biografie

 

Desi au cantat de mici impreuna,cei trei frati:SORIN, GIGI si REMUS au intrat in lumea muzicala sub numele de TRITON in luna martie 2001. Debuteaza la TG-JIU,apoi urmeaza o serie de spectacole in diferite localitati unde cei trei isi atrag din ce in ce mai multi fani si astfel piesa BRUNETA,a devenit in foarte scurt timp slagar.

Primul album, BRUNETA apare in acelasi an iar participarea la emisiunile din cadrul televiziunilor ACASA si OTV, a insemnat primul pas spre consacrare.

Piesele lor sunt frecvent difuzate pe posturile de radio,OMEGA, RADIO OLTENIA CRAIOVA iar pe litoral la RADIO VACANTA. Aparitia din 2003 a albumului CHEF CU TRITON a insemnat un pas extrem de important,deoarece abordand genul etno baietii au demonstrat ca aceast gen este adevarata lor vocatie.

Au realizat o serie de videoclipuri care au fost difuzate pe toate posturile de specialitate iar multiplele aparitii discografice si prezenta frecventa pe posturile de televiziune au facut ca in scurt timp trupa gorjana sa fie iubita si apreciata in toata tara.

Pasul peste granita a fost o alta realizare trupei TRITON reusind sa cucereasca repede sufletul comunitatilor de romani aflati in strainatate.Au concertat in mai toate tarile din EUROPA si au participat la cel mai important eveniment organizat de comunitatea de romani din GERMANIA si anume:FESTIVALUL ZILELOR ROMANESTI ,RO OPEN-AIR pe data de 3 iulie 2005 la Nuremberg. La acest eveniment participa anual in jur de 10000 de romani si sunt invitati artisti ce reprezinta toate genurile muzicale:usoara,etno,populara,etc.

Anul 2006 a pornit cu dreptul pentru cei trei frati care au lansat un nou album de muzica populara de data aceasta, in urma caruia a urmat un lung turneu in ITALIA si GERMNANIA . In 2007 a avut loc o cloaborare extrem buna cu DANIELA GYORFI si au lansat albumul REVOLUTIA ETNO,un album care a dat rezultate foarte bune si care a fost prezentat la toate posturile mari de televiziune,PRO TV, ACASA, ANTENA 1, ANTENA 2, PRIMATV, in emisiuni de mare succes.Concertele multiple organizate de impresarul GEORGE TAL au adus aproape de publicul spectator aceasta colaborare de exceptie,iar videoclipurile realizate impreuna cu DANIELA au bucurat telespectatorii posturilor de specialitate.

Alaturi de aceasta colaborare a intrat in inimile romanilor foarte repede si colaborarea cu cea mai iubita solista din ardeal, ANGELA RUSU si au editat alaturi de frumoasele artiste cel mai recent si de mare succes album in 2008; AM PLECAT CU GREU DE JOS. Nici nu am intrat bine in anul 2009 si TRITON alaturi de ANGELA RUSU pregatesc noi surprize video si discografice.

In 2010,la sfasitul anului Formatia Triton alaturi de Luminita Ticleanu,onoreaza cea mai mare nunta , peste 2000 de invitati,fiind singura formatie invitata sa faca fata tuturor cerintelor muzicale ale invitatilor.

Formatia Triton,Luminita Ticleanu si Juniori Oana si Alex,nu se opresc aici,ci vor continua sa ne incante cu melodiile lor,sa comunice cu fani si sa se dedice cantului si folclorului romanesc

Video

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Contactează artist

Conturi oficiale

Pagină oficială Facebook
TRITON
Pagină oficială You Tube
TRITON
Pagină oficială Instagram
TRITON
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Trimite un mesaj artistului

Cere oferta

Răspunde solictărilor în țară și în străinătate.

Onoreză următoaele tipuri de evenimente: nuntă, botez, spectacol, petreceri private

Dispune de: transport, sonorizare, lumini, mașină de fum

Completează formularul de mai jos

Cererea dvs. va ajunge direct la artist.

Ce artist sau fomație dorești la evenimentul tău?
Unde se va desfășura evenimentul