bestvpd.com

BestVPD este cel mai mare portal de promovare al artiştilor din România. Scopul nostru este de a face viaţa mult mai uşoară tuturor celor care vor să aibă un artist la evenimentul lor. BestVPD nu percepe comisioane de la clienţi. Fiecare comandă făcută pe BestVPD, ajunge direct la artist! BestVPD se adresează profesioniştilor din showbiz, cluburilor, discotecilor, agenţiilor de publicitate, dar şi persoanelor fizice care vor să organizeze evenimente private cu diverse ocazii. BestVPD îţi pune la dispoziţie cei mai mari artişti români care să concerteze în cadrul unor diverse tipuri de evenimente precum: evenimente pentru corporaţii, concerte în aer liber, cluburi, discoteci, petreceri private, expoziţii, târguri, etc. BestVPD îţi oferă artişti pentru organizarea evenimentelor tale muzicale şi îţi pune la dispoziţie scena, sonorizare, lumini, artificii, baloane, lasere, videoproiectoare, maşini de fum şi orice alte efecte speciale precum confetti, fum greu, zăpadă carbonica, foc, etc). Prin BestVPD poţi afla cele mai bune preţuri ale artiştilor.

Cum?

Direct de la artişti. Aici se găseşte totul despre artişti ce colaborează cu noi.

 

Portofoliile artiștilor români

Vreau colaborare

Devino partenerul nostru sau angajează echipa noastră, iar noi ne vom ocupa de imaginea, promovoarea sau lansarea dvs.
O singură echipa în slujba D-voastră!
Știm că  atât casele de producții, studiourile audio cât şi studiourile video, foto, televiziuni, impresari etc. au ca produs artiștii, însă nimeni nu se ocupă cu adevarat de promvarea și buna colaborare cu dvs.

scurt istoric

Compania BestVPD a fost lansată în anul 2004. În 2007 am reușit performanța să avem cea mai puternică platformă, dedicată în mod special artiștilor din domeniul muzicii populare, etno și de petrecere.
Astfel, în anul 2010 BestVPD a fost declarată cea mai mare platformă de promovare și prezentare a artiștilor din Euorpa, devenind  un lider puternic în piața muzicală, fiind primii care am reușit, prin campaniile noastre publicitare, spectacole, emisiuni tv și o serie de proiecte, să câștigăm încrederea publicului și al artiștilor. 
În anul 2016 portalul bestvpd.com a fost închis, deoarece s-a luat hotărârea de a se creea un portal mult mai modern și mai eficient atât pentru public cât și pentru artiști. Dupa 2 ani de muncă, platforma “bestvpd.com” se relansează.

scopul nostru

Scopul nostru este de a uni artiștii într-o singură platformă foarte bine organizată și sistematizată, o platformă ușor accesibilă, care servește ca o bază de date pentru istoria muzicii românești, organizatori de specatcole, primării, dar și pentru cei care doresc un artist la evenimentul lor. O sursă de inspirație pentru viitorii artiști, o rampă de lansare pentru unii, o platformă de promovare pentru alții. 
O platformă prin care clientul poate ajunge direct la artistul dorit, la evenimentul său și totodată, poate să vadă în timp real disponibilitatea artiștilor cât și componența formației.

BestVPD vă reprezintă, vă promovează şi vă manageriază profesional.
Interesul nostru este, la fel cum am demonstrat de-a lungul anilor, să avem o colaborare cât mai fructuoasă și să ne îndeplinim sarcinile.