Înscrieri artisti

Înscrieri artiști

Colaborare

Devino partenerul nostru sau angajează echipa noastră, iar noi ne vom ocupa de imaginea, promovoarea sau lansarea d-voastră .

Parteneriatul constă în oferirea unei pagini publicitare pe site-ul nostru oficial, pagină ce oferă posibilitatea clienților să ia legătura cu d-voastră , fară intermediari sau alte taxe. Oferirea unei echipe profesioniste care lucrează pentru d-voastră și pentru publicul iubitor de muzică.
Fiecare partener, fiecare spectacol, emisiune, turneu, eveniment sau campanie publicitară va aduce un plus de publicitate și pentru d-voastră .
Scopul este de a atrage cât mai mulți clienți care să ne viziteze site-ul, oferind sprijin, asistență și o întregă echipă care stă la dispoziția d-voastră , dar și a clienților pentru a se informa, a vă accesa sau a vă rezerva la evenimentele lor, având siguranța că solicitarea lor va ajunge la d-voastră.

“O singură echipă în slujba D-voastră! ”
Casele de producție, studiourile audio, video, foto, televiziunile, impresarii etc. au ca produs artiștii, însă puțini sunt cei care se ocupă, cu adevarat, de promvarea și buna colaborare cu d-voastră.
Aceste nivele de colaborare constau într-un parteneriat real și echilibrat de ambele părți, unde serviciile noastre de promovare și serviciile dvs. muzicale se regăsesc într-un singur concept.
fondator

Formular de înscriere

Cere ajutor
Numele dvs.
Numele scenic
Țara în care locuiți
Orașul în care locuiți
Adaugă link-ul profilului d-voastră de facebook al d-voastră
Trimite-ne linku-ul unui videoclip al d-voastră

Întrebări frecvente

  •  
  • Toate informațiile și fișierele transmise, prin completarea formularelor, sunt trimise către administrația site-ului prin email: artist@bestvpd.com
  •  
  • Informațiile cu caracter personal nu vor fi publicate, aceste informații, fiind supuse drepturilor de protecție a informațiilor cu caracter personal. 
  • Informațiile care nu au un caracter personal vor fi publicate doar prin exprimarea acordului dvs.
  • Fișierele foto, video și audio pe care d-voastră le trimiteți prin completarea acestui formular, vor fi analizate de către comisia Bestvpd. În urma analizei veți fi contactat pentru a vi se comunica decizia
  • Adăugați link-ul unui videoclip de al d-voastră de pe You tube, Facebook sau alte rețele sociale. În cazul în care nu aveți un videoclip al d-voastră , vă rugam să lăsați liberă această rubrică.
  • Fișierele foto și audio pot fi transmise prin completarea formularului. În acest formular puteți selecta câte un fișier din fiecare categorie. Dacă dorți să trimiteți mai multe fișiere, trimiteți un email către adresa artist@bestvpd.com