Povești de artist cu Ioana Dîrstar

Cum împacă frumoasa interpretă de muzică populară, Ioana Dîrstar, viața artistică și visurile ei cu rolul de soție și viitoare mămică...

 

 Ioana Dîrstar este pasionată de muzică dintotdeauna, considerând vocea şi această pasiune unele din cele mai frumoase daruri pe care le-a primit de la Dumnezeu. Viaţa nu a fost întotdeauna roz pentru ea, având parte de momente dificile, deoarece drumul către succes nu înseamnă un drum uşor  pe care găsim totul de-a gata. Succesul înseamnă un drum pe care noi înşine îl construim, un drum care necisită multă muncă, dăruire de sine, perseverenţă şi nu în ultimul rând credinţă. În drumul său, pe lângă toţi aceşti factori , Ioana a avut şi susţinerea persoanelor dragi, care i-au dat curaj şi forţă de a merge mai departe şi de a depăşi orice obstacol.

Una dintre persoanele care a susţinut-o şi o susţine foarte mult este chiar soţul acesteia. Atunci când vine vorba despre el, vedem o femeie îndrăgostită şi fericită. Interpreta are doar cuvinte de laudă la adresa lui.

,,Soţul meu este ca o rază de soare plină de energie pozitivă, plină de viaţă. Nu cred ca i-a fost foarte greu să mă cucereasca pentru că eu m-am îndrăgostit „la prima vedere”, dacă pot spune așa, cu toate că abia, după aproximativ doi ani ne-am exprimat dragostea unul faţă de celălalt. Ne-am cunoscut în cadrul Universităţii de Arte din Iaşi, unde eram studenţi. Imaginea lui o aveam în minte din primul an de facultate, dar amândoi am fost concentraţi asupra cursurilor și activităţii muzicale atât în cadrul facultăţii cât şi în afara ei, astfel încât abia în anul trei a prins viaţa această frumoasă poveste de dragoste.” – spune interpreta.

Foto-Video

IOANA DÎRSTAR- Seara asta-i seara mare🆕2018

Ioana Dîrstar - Seara asta-i seară mare Pentru că ne apropiem cu pași rapizi de prăznuirea Nașterii Mântuitorului, vă aducem în suflet și în gând, un colind, care să vă umple inimile de magia Sfintei sărbători!➡️Susțineți tradițiile românești distribuind acest colind🙏💗#Colinde #România #Obiceiuri#Like & #Sahre

تم النشر بواسطة ‏‎Bestvpd Artisti Online‎‏ في الأحد، ٩ ديسمبر ٢٠١٨

Dumnezeu i-a binecuvântat cu un copil mult dorit, care urmează să vină pe lume, chiar în priajma sărbătorilor de iarnă. Fericirea şi emoţiile sunt din ce în ce mai mari în familia lor.

Ioana declară că nu-i este greu să combine viaţa artistică cu cea casnică, deoarece soţul ei fiind un om de muzică, cunoaşte foarte bine ceea ce presupune o cariera artistică şi este alături de ea întotdeauna.

,,Până acum lucrurile au fost foarte bune. În câteva săptămâni, familia noastră se va mări şi sigur lucrurile se vor schimba puţin pentru că atenţia noastră o să fie concentrată şi asupra copilului. Dar sunt sigură că vom reuşi să îmbinăm ambele laturi ale vieţii noastre foarte frumos.” –povesteşte frumoasa cântăreaţă.

Interpreta nu consideră că un copil în viaţa ei ar fi un impediment pentru cariera sa artistică, ci mai degrabă o motivaţie de a fi şi mai bună. Viitoarea mămică îşi doreşte să fie un exemplu pentru copilul ei, al cărei inimioară bate încă în ea. Munca şi implicarea, crede ca este cea mai buna reţetă pentru a avea o carieră frumoasă şi o familie fericită!

,,În ceea ce priveşte cariera, am foarte multe planuri. În perioada sarcinii au fost mici probleme de sănătate, care m-au împiedicat să realizez tot ceea ce mi-am propus, dar este timp pentru toate aşa că voi continua după ce se va naște copilul. Voi veni cu noi proiecte muzicale pentru toţi cei care mă îndrăgesc şi iubesc muzica populară. Aşa că vă invit să urmăriţi activitatea mea pe pagina de facebook şi instagram.”- ne declară Ioana Dîrstar despre planurile ei de viitor.

Iubirea, seriozitatea, munca şi devotamentul, spune cântăreaţa de muzică populară, este formula completă pentru  a putea excela pe cele două laturi: familie şi carieră.

Corina Bondarciuc
Autor

Comments

comments